BDSM casnic, la prima oră


Istoria omenirii abundă de instrumente de tortură. De la gheata cu estrapadă la roată, de la cleştii înroşiţi în foc la picătura chinezească (cei căsătoriţi ştiu la ce mă refer, sunt convins), omul a experimentat toate deliciile cu care îşi putea servi musafirii, întru plăcerea speciei.

Nu fiţi dezamăgiţi, însă: inventarea dispozitivelor de tortură nu a încetat odată cu vremurile întunecate ale Evului Mediu. Ele apar, necontenit, şi în zilele noastre. Unul dintre instrumentele secolului XX este, fără îndoială, cabina de duş. Pentru cei care, prin absurd, nu ar şti despre ce e vorba, cabina de duş standard este compusă dintr-un sicriu vertical, din sticlă sau plastic, de 0.80 pe 1.20 metri, un suport pentru gel de duş, săpun, şampon şi alte bunătăţi ale industriei chimice aparţinând cabalei mondiale, un robinet şi un furtun de duş, cu un gen de pară la capăt. Separat, fiecare în parte este benignă. Luate împreună, însă, acestea se transformă într-o capcană care îţi omoară dimineţile şi serile.

Intri şi tu, ca omu’, să îţi dai jegu’ jos. Abia intri pe uşiţa aia, te strecori pe lângă suportul de săpun şi dai drumul la apă. Normal că primul jet e rece de îţi ies ochii din cap, că apa caldă n-a avut timp să ajungă. Rebegit, stai cât mai în vârful picioarelor, ca să nu simţi la tălpi gheţa, cu pielea ciulită artistic pe tine. În fine, te relaxezi niţel, căci s-a mai încălzit. Te chinui, contorsionându-te, să ajungi cu palmele pline de gel de duş pe toate zonele greu accesibile ale corpului. Când ridici un crac, să îl speli, celălalt începe să alunece, aşa că îl pui repede jos, ca să nu strici faianţa cu capul. Te răsuceşti şi tu ca omul. Atingi cu şoldul mânerul robinetului. Apa trece de la cald la opărit. Urli, înjuri, tragi de robinet în partea opusă. Evident, tragi prea mult. După opărire, urmează epoca glaciară, episodul 1,2 şi 3, cu tine în rolul lui Scrat (veveriţoiu’), dar fără ghindă. Jetul de gheaţă este, desigur, îndreptat, în majoritatea ocaziilor, înspre zona inghinală. Faci o săritură de panteră împăiată, îngrijorat pentru funcţionalitatea aparatului tău reproducător şi producător (de senzaţii pentru care merită să trăieşti) şi, desigur, dărâmi suportul de săpun. La buza claustrofobiei, în cubiculul de sticlă, blestemi secolul XXI, te întrebi de ce nu te-a născut onor mă-ta în peşteră, promiţi să nu te mai speli până hă-hăăăăă, recunoşti valabilitatea preceptelor evului mediu, care spuneau că o baie când te naşti şi una după ce ai dat colţu’ ajung în viaţa oricărui om.

Cu spumă (şi spume) pe tine, ieşi din capcană, smulgi prosopul din suport şi îl scapi pe jos. Normal, Murphy nu doarme: uşa, “e garantat etanşă, bosulică, picătură de apă nu iese când faci duş”, cum a zis nenea ăla de la care ai cumpărat-o, nu ştia că e etanşă. Drept pentru care, prosopul a aterizat în lacul Baikal (31.722 km2, 1.642 m adâncime) pe care l-ai făcut în baia personală. Prosoapele curate sunt, desigur, în sertarul din dressing, până la care o iei la fugă, dârdâind tot, cu spuma curgând de pe tine, cu spumele spumegând la gură, jurând că o să, înjurând că o să, întrebându-te dacă găseşti în timp util şi pastilele contra febrei, căci, garantat, pneumonia e călare pe tine. După ce te împiedici de câine sau pisică, ce ai tu în casă, te ştergi, arunci un halat pe tine şi îi mulţumeşti, cu lacrimi fierbinţi, zeului tău de la botez că nu ai avut, tocmai atunci, şi musafiri în casă, care să te admire în toată splendoarea ta, în timpul acestei curse.

Io cam atât am avut să vă spun, mă duc să strâng apa din baie.

În rest, toate bune.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s