Depresie unu


Bună ziua. Sunt Mircea Nicolescu şi sunt depresiv. Am făcut o incursiune într-o lume paralelă. De aceea sunt depresiv. Mă gândesc că perspectivele mele de a face sex, când îmi va da nevasta papucii, sunt egale cu zero. Bine, nici până atunci nu-s grozave, dar nu despre asta e vorba.
Am făcut o incursiune în lumea adevăraţilor planetei. Bărbaţi de-ăia adevăraţi, cu şcoli, cu funcţii, cu joburi adevărate, cu succese incontestabile la nivel cardiologic şi ginecologic, pare-se. Iată câteva exemple, luate cu copy paste din profilul lor de feisbuc.

– Nija Luptatoru (cum dracu’ să ai şanse la gagici, când ai de-a face cu ni(n)ja? Cum? Zi şi tu)
– Piki Sentimentalu (Băiat de Timişora), a învăţat la, desigur, şcoala vieţii şi e pilot de încercare BMW 530D
– Tarzan Unicatu lucrează la “catalin botezatu oficial store” şi a urmat “facultatea de smecherie”. Io am făcut un rahat de Tehnologie Chimică, bre. Un amărăştean, vă zic io.
– Printisorul Thau Diego (printisoru) este model şi a urmat, evident, şcoala vieţii. Model, sânge albastru….
– Paul Sukaru (paulo Antonuci) lucrează la Facebook şi a făcut şcoala vieţii. Cum să te pui, bre, cu unul care munceşte cu zucămberg?
– Suleyman Frumuselu Florin (inspector Suleyman) este “fashion modeling la Pull & Bear”, absolvent de şcoala vieţii. Ăsta, batăr, e şi frumuşel, e şi faşion modelling şi e şi inspector.
– Claudiu Idolul Femeilor lucrează la “ dau cu zaru sase cinci nam nevoie de servici hahaaa la Louis Vuiton”, deasemenea absolvent de şcoala vieţii. Voi realizaţi că n-am nicio şansă? Realizaţi?
– Manex Junioru Frumosu (Manex Junioru Frumosul) lucrează la Louis Vuitton. Şi frumos, şi ceva şef la Vuitton, normal că pică gagicile ca mazărea de pe casă.
– Vylson Dulceata, coleg cu Manex la Louis Vuitton şi, de şcoală, cu ceilalţi, la şcoala vieţii
– Rupa Spayma Femeilor, absolvent şcoala vieţii
– Rubinas Zis Unicatu, absolvent şcoala vieţii
– Adrian Fratele Inteleptul, tot şcoala vieţii şi, atenţie, şofer profesionist. Bănuiesc că pe vreo maşină de curse, ceva, că nu pe RATB.
– Alex Senzual Senzual (Alex Dulce Te Seduke). Aici nu sunt sigur care e concurenţa, dar o simt aprigă.
– Bagabontul Thau Yubit (Bagabontul Thau Sexos) e “stunt rider”. Nu sunt sigur ce înseamnă, probabil nici el, da’ sună periculos.
– Offycyal Sponsor este un “chief executive officer la peste tot si nicaieri”, a studiat la University of Oxford şi vine din locul care a furnizat majoritatea studenţilor de la Oxford, de la Videle.
– Dragos Dulse Te Seduce. N-am ce să comentez, că diabetul pândeşte după colţ.
– Viorel Puterea Tha, absolvent, deasemenea, de şcoala vieţii, munceşte la Louis Vuitton. Probabil după lăsarea întunericului, cu o rangă, la geamuri.
– Samson Magnatu Zia Talentatu. Ăsta, cel puţin, e bogat şi talentat. Cum, mă, cum să rivalizezi cu ei?
– Fernando Fermecatoru Dms, tot din Videle, tot la Louis Vuitton. Fermecător, deh.
– Marius Finutu este “Special Agent la FBI”, absolvent de University of Oxford. Nene, şi cult, şi geimsbond la serviciu, e clar că suflă toată crema muierilor, nu? Care muiere ar refuza să discute în engleza cu accent de Oxford sau care nu s-ar plimba în maşinile geimsbondeşti? Care, bă?
– Catalyn Baiat Fin (CataCatuţu). Tipul ăsta are un nume interesant, mai ales dacă îl citeşti repede, de mai multe ori. Ia încearcă, cu voce tare. Să-mi zici şi mie ce ţi-a ieşit.
– Vittorio Corleone, nume cu greutate în cinematografia mondială, alt angajat de nădejde la Louis Vuitton.
– Rudy Juvelu Sukaru, mai modest, munceşte doar la Zara. Da’ e şukar el? E, bă.
– Stefan Catalin Oficiall. Are şi pagină oficială, deci e vedet, şi are şi intrare la Louis Vuitton.
– Mondialu Zis Decebal. Este “nancy la Lamburghini” şi “Marshal of France la autos”. A studiat materia “Palma de Mallorca” la University of Strasbourg. Nu am înţeles nancy la (sâc!) Lamburghini şi şi mai puţin marshal of France la autos. O fi vreun Saint-Cyr, după care s-a numit şcoala militară superioară franceză. Da’ ce treabă are cu auto? În fine, oricum, după titulatură, e de bine ce zice el, aşa că, o dată în plus, sunt strivit.

M-am oprit aici. Mă gândesc să emigrez. În vreun Congo, unde, deşi Ebola şi HIV căcălău, fetele alea, când văd unul mai decolorat, aşa, cu emblemă de domestos, sar pe el. Poate acolo să mai am vreo şansă. Că aici, cu asemenea concurenţă…..

Reclame

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Depresie unu

  1. Am intrat și eu pe profilul unor vecini bruneței. Cei mai mulți au facultatea de drumuri și poduri. Presupun că e o parolă de recunoaștere. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s