Depresie doi


Călătoria mea depresivă, în lumea imposibil de atins a vedetelor noastre unikate, continuă. De data asta, m-am aplecat, sfielnic, asupra divelor. Chiar şi a trivelor şi a tetrivelor, dacă mi se permite acest inofensiv joc de cuvinte, mai ales că am, ca alibi, o şcoală de aia de luzări, o fa-cul-ta-te de (atenţie!) chimie. Însuşi acest fapt mă trece, automat, pe tuşă.

Deoarece discuţia precedentă a pornit de la ideea că nu mai văd io sex, cu atâţia mondiali care să îmi facă o acerbă concurenţă, o continui. Care dintre următoarele, măcar s-ar uita la un gândac ca mine?

– Safiru Veţi Tale lucrează la Jean Paul Gaultier şi are, la bază, acel Sesam al lumii moderne, şcoala vieţii.

– Printa Brillianta. Lucrează la Born to be Sexy, a studiat la St.Marks high school. Să mori tu, fă?

– Tzanka Modyalla Tigankusa-Sukara Sava . A studiat cluj la Gucci. Lucrează la Tzanca Oradea, (atenţie!)şefă a clasei şi PUMA

– Cadana Sefa. Lucrează la YouTube. A studiat la Westminster School. Vă ofer şi un vers din ce a studiat cadână şefă la Westminster School: “sunt ciamai sexi fetitza cu talent si fitza”.

– Mura Dragutza Inima Thale. Aici n-am zis nimic, că încă analizez compoziţia numelui.

– Loventa Suspecta Baietilor

– Perversa Baietilor, pasionată, se pare, după literatură: “😙😙 Fara tine sunt ok ok, tu Fara mine nici doi lei nai valore nici ca trei 😘”

Urmează, cred eu, nişte rude. Toate au tangenţă cu Chanel.

– Missy Chanela. A învăţat la none of your fuckin business, desigur.

– Shanela Anghel. Asta, cred eu, e rudă mai îndepărtată, că numele îl are scris altfel.

– Shanela Rahela, filozof contemporan: “Offf …dnz mare ‪‎anco dezamagire an dragoste jur ca numai cred an …iubire shy nam sa mai iubesc pe nimei an viata mea decat pe familea mea ca stiu ca nu osa ma… puna pe ….un drum rau……. nu ma iei am vor binele shy ma iubesc cu devarat nu ca alti ca she jure ca chica sant totu pentu iei offff da an ziua de azi trebue sa fi cu ochi deschis shy cu capu pe umeri…….secolu 21 toti sant niste pffffffffffffff”

– Blondina Brilianta Tha (Brilianta tiganka cu respekt) este modeală la Louis Vuitton şi Paris.Farnce (Farnce, nu France, ca orice om de-ăla, obişnuitu’) la ZARA. A învăţat, unde altundeva, decât la şcoala vieţiii. Da, cu 3 de “i”.

– Fata Visurilor Tale (de vis) studiez cu florin salam la “La ghicit gândurile la baietii” (un alt exces de “i”)

– Zacusca Dulce (fitzuasa) lucrează la Louis Vuitton. Probabil pe post de pacheţel de prânz, cu pâine şi zacuscă.

– Venetzya Dulceatzah Tah (venetya dulce) Lucrează la “n-am lucrat si nu lucrez imi traiesc viatza la maxim”. Poezia loveşte din nou, căci iată versuri, nene, nu jucărie:

“Dragoste fara sfirsit sufletu milai zdrobit

Privesc noaptea la stele vorbesc si plng cu ele

Stau cu oci incisi sa imi apari in vis si

Atunci cnd ma trezesc in lacrimi ma topesc

Pling si eu si stelele intoarcete dragoste”

– Alina Vedeta Tha. Faptul că lucrează la zara o face să aibă o revelaţie adâncă asupra societăţii. Permiteţi-mi să citez: “tigani sunt şmecheri si frumoşi nu ca români albi si fără nici o mutra si fără pik de talent si vrăjeală”. Sublim, nu-i aşa? O întreagă filozofie de viaţă, rezumată într-o singură ..ăăă…presupun că propoziţie, din moment ce nu are niciun semn de punctuaţie.

– Contesa Printesa Baietilor (katerina yubirea tha). Poate puţin confuză în ce priveşte heraldica, în rest, însă…..

– Me-ai Furat Inima. Lucrează la Armani Exchange “cu Lary mea .. 😙😙😙 Batene vantule in fata sa avem noroc de dimineata”. Nu, nu voi comenta aici. Emoţia m-a doborât deja.

– Maria Unicata Europei. Cu aceasta, închei. Mă înclin, smerit, în faţa valorii. Realizez, o dată în plus, că am trăit degeaba, căci nu voi avea oportunitatea, niciodată, să văd dessous-urile acestor zeiţe. De aceea, mă voi adânci în depresia mea, urându-le să aibă parte de bărbaţii pe care îi merită.

În rest, toate bune.

 

Reclame

3 comentarii

Din categoria Uncategorized

3 răspunsuri la „Depresie doi

  1. M-am emotiat de tot, sa stii. Si sunt (pardon, sant!) si umpic individioasa, care n-am avut noroc in veata sa fiu diva. 😀

  2. „urându-le să aibă parte de bărbaţii pe care îi merită” – urat, urat de tot, domnule.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s