Aceste femei minunate si pantofii lor uimitori


Aceasta schita se vrea a fi compusa din 2 povestioare, despre femei, barbati si pantofi rosii.
Iat-o pe prima. Autoarea ei : o tanara fata, 19 ani, o minte care taie ca briciul.
Intr-o buna zi, a vazut intr-o vitrina o pereche de pantofi rosii. Erau imposibil de atins, caci pretul era mult prea mare. Iata ca intr-o alta zi, insa, constata ca prietena ei umbla cu acei pantofi. Intr-o seara a imprumutat de la prietena ei acea pereche de pantofi noi si rosii.  Aratau teribil de bine si, incaltandu-i, s-a simtit Cenusareasa la bal. Senzatia era teribila. Cerul al noualea era tare aproape. Insa, cand a ajuns acasa, a descoperit ca are picioarele numai rani, de la acei minunati pantofi.
Si iata ca a trebuit sa ii restituie proprietarei. Apoi, dupa un timp mai lung, s-a intalnit cu acea prietena, incaltata cu pantofii ei cei rosii. Stupoare ! Acei pantofi minunati erau zgariati, cu tocul dus. Nu mai aveau glow, nu mai erau pantofii de printesa.
Aceasta fata minunata a tras si o concluzie, din povestea ei : daca « imprumuti » barbatul altei femei, te vei trezi cu rani la picioare si cu dezamagirea ca va avea tocul stricat si ca acel minunat glow, care te-a entuziasmat, este pierdut.
Iata si povestea mea, mult mai scurta : am in debara o veche pereche de bocanci de munte. Nu au avut niciodata farmecul unei perechi de pantofi rosii. Insa si-au pastrat calitatile pe care le-am apreciat la ei de la inceput, cu toata trecerea anilor. In plus, stiam sigur ca, de fiecare data cand aveam in fata vreun teren dificil, ei erau acolo, gata de a fi incaltati. Si nu m-au dezamagit niciodata.

Morala mea : ma uit in jurul meu si tot ceea ce vad sunt alegeri. Alegeri care asteapta sa fie facute

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s