Dumnezeu este


Dumnezeu este acea camera mică, din sufletul tău, unde te refugiezi când e prea greu. Unde te ascunzi când eşti rănit, ca să îţi poti linge rănile. Unde fugi, când eşti umilit, dar nu vrei să răspunzi la fel. Când nu vrei să te lupţi. Ca să poţi plânge, fără ca nimeni să râdă de tine sau să te compătimească. Unde poţi să îţi asculţi vocea inimii, care te va scoate, uşor, uşor, către lumină.

Dumnezeu este răsăritul de soare la care te uiţi de pe malul mării, lăsându-ţi sufletul să se contopească cu el. De câţi Dumnezei are oare nevoie sufletul meu ca să se ridice ?

Dumnezeu este surâsul bun de pe nişte buze iubite. Care îţi mătură spaimele nopţii, lăsându-ţi pieptul să respire liber din nou.

Dumnezeu este mâna care îţi şterge lacrimile de pe obraz. Braţele calde care te cuprind când suspini. Umărul de care te sprijini când esti gata să cazi. Vocea aia mică spunându-ţi că te poţi ridica.

Mai lăsaţi-mă cu batrânul acela cu barbă albă, de pe icoane. Dumnezeu umblă pe Pământ, poartă haine de femeie şi nu e de găsit aproape niciodată lânga tine.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s