Universul unui barbat


Ahh, femeile. Un Univers in care te simti explorator. Doritor de cunoastere. Temator. Punandu-ti intrebari. Dandu-ti raspunsuri. Refuzandu-le apoi. Si iar. Si iar. Si iar.
Lasa-ma sa iti fac o confesiune : le analizez. Oare care mi se potriveste ? Oare care va fi, pana la urma, cea langa care imi voi odihni tampla obosita ? Ooo, da… am obosit. E simplu sa alergi. Sa culegi. Sa schimbi. Insa nu cand ceea ce iti doresti este altceva.
Sunt multi barbati care isi doresc doar sa indosarieze femeie dupa femeie. Sincer, mi-e mila de ei. O femeie este, prin ea insasi, un Univers pe care nu il termini de explorat nici intr-o viata. Trecand de la una la alta, nu faci decat sa zgarii suprafata acestuia. Sa te lipsesti de insasi esenta Universului femeii din fata ta.
Este si asta o optiune. Sa fie oare ceea ce isi doreste un barbat adevarat ? In « alergarea » dupa multe femei urmaresti  satisfacerea, nu atat a nevoii sexuale, cat, mai ales, atenuarea fricii ca nu esti competitiv pe « piata » feminina. Nu atat foamea sexuala, cat nevoia de confirmare in « scaunul » tau de mascul alpha. Nu atat sanii diferiti pe care ii mangai, ci ego-ul acela care se clatina, deseori, sub loviturile de zi cu zi ale femeilor care trec prin preajma ta, ignorandu-te.
In ziua in care aceste « inner fears » dispar, esti gata, ca barbat, sa depasesti stadiul de simplu mascul si sa iti asumi ceea ce inainte credeai ca este platitudinea unei relatii de tip monogam. Esti gata sa iti pui casca de explorator si sa pornesti, in primul rand, in cautarea acelei « EA », apoi in explorarea ei. Explorarea de zi cu zi.
Da, vor exista zile in care nu vei mai sti, odata depusa EA la birou, cu ce naiba era imbracata. Suntem totusi barbati, la naiba ! Sunt ocazii in care, daca nu ne uitam in oglinda, nu mai stim nici noi insine cu ce suntem imbracati. Sunt ocazii in care gandurile, gatul si privirile se vor intoarce dupa vreo alta femeie. Daca esti suficient de puternic, se vor intoarce doar cele 3 de mai sus, si nu intregul tau corp, pornind la vanatoare.
Cand cauti, cu adevarat, pe acea EA langa care sa imbatranesti, acea EA cu care sa faci « contractul » vietii tale, atunci incepe cu adevarat, cea mai importanta calatorie pe care ai intreprins-o vreodata.
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s